Mehl
Most of us believe that thae is no difference among grain flours, and even to our eyes they look pretty much the same. But it is definetely wrong. Not all flours are the same. Each blend is studied to get a particular taste to that specific bakery product. what do we know about the flour? It is a food compuond coming from the milling and refining of grains, so then they are freed from other substances and impurities; flour consists mainly of starch, with minor parts of protein, fat and fiber. In wheat flour gluten plays a fundamental role because it creates a pattern within the mass of the dough, which makes it compact, elastic and capable of retaining gas that develop inside, which makes the characteristics bubbles: this process is used for bread and other harvested products with its characteristic spongy texture.
The ideal flour for bread and pizza is not the so called “OO”, which is the common white thin flour better suited to desserts, fresh pasta and pasta . Bread and Pizza require a "strong" flour with a high content of proteins. A strong flour absorbs a greater amount of water in the dough and makes it more resilient and tenacious, soft and crunchy at the same time.
-
Traditionelle Polenta „Italiana Natura“ 500 g
Zutaten: Vorgekochtes Maismehl.
Erfahren Sie mehr
Hervorragend zu: ideal für gekochte Fleischeintöpfe. -
Polenta mit Steinpilzen „Italiana Natura“ 250 g
Zutaten: vorgekochtes Maismehl, Pilzaroma, Steinpilzkrümmeln, Knoblauch und Petersilie.
Hervorragend zu: ideal für gekochte Fleischeintöpfe.
Erfahren Sie mehr -
Polenta „Italiana Natura“ mit Sommertrüffel 250 g
Zubereitung: 1,5 l Salzwasser zum Kochen bringen, das Mehl nach und nach einstreuen, mindestens 5 Minuten lang unter ständigem Rühren bis zur gewünschten Garung und Festigkeit kochen lassen.
Erfahren Sie mehr -
Italienisches Pasta Holzbrett und Nudelholz
Einfach, schnell und sauber
Zutaten für 7/8 Personen: 400 gr. 00 Mehl und ein bisschen Mehl , um das Holz zu besteuben , 4 Eier, Salz
Erfahren Sie mehr39,00 € -
Italienische Pistazien-Kollektion - Limited Edition
Beschreibung
1 Golosa di Bacco - süßer Pistazienaufstrich im G180gr
Erfahren Sie mehr
1 Original Pistazien Pesto aus Bronte im Glas 180gr
1 Sizialinisches Pistazienmehl 200gr25,70 € 23,00 € -
Bombè Pizza Schneider - Prestige Line - hergestellt in Italien
Beschreibung: Pizza Schneiderad
Erfahren Sie mehr
Zahl: 1
Hergestellt von: Morimox, Italy
Kategorie: Küchenzubehör
Material: poliertes Metall
Verpackung: Morimox
Gewicht: 0.6kg14,00 €